Contacts

Wie wij zijn


Hub
Jo
Ystreams.tv is opgericht in 2010 om te voorzien in de behoefte aan live streaming oplossingen in Amsterdam en omgeving voor een toenemend aantal evenementen dat hun bereik (internationaal) wil uitbreiden door online te gaan.

Hub Urlings verzorgt als producer alle productie aspecten inclusief de verbindingen, IP technologie en website integratie van de live video streams.

De professionele AV-inbreng in Ystreams.tv in onze streaming pakketten wordt verzorgd door Jo Urlings, AV-professional met veel ervaring in TV-news reportages en live producties.

StreamTeam

Naast de video stream verzorgen wij tal van andere interactieve streams zoals live foto, twitter, of facebook streams of gebruiken een breed scale aan online event tools om de interactie met de (online) evenement bezoekers vorm te geven. Wij doen dat samen met een per productie wisselende groep social media professionals, IP specialisten en creatieve online communicatie vormgevers: het StreamTeam

Jo...

Het StreamTeam verzorgt alle technologie voor jouw live online event zodat kijkers en deelnemers over de hele wereld de unieke sensatie kunnen ervaren van het kijken naar en deelnemen aan een live event, conferentie of congres.

Onze achtergrond

Ystreams.tv komt voort uit onze ervaring met satellite newsgathering en het live streamen van sport evenementen via satelliet. Oprichter Hub Urlings heeft meer dan 20 jaar ervaring in de marketing van satcom, telecom en video netwerken in de overheids en corporate markt. Hij gebruikt deze nu bij de ondersteuning van zijn klanten bij het benutten van de commerciele kansen van online (event) video marketing.

Jo Urlings heeft veel ervaring in het maken van reportages voor TV-nieuws uitzendingen zoals Nova, Netwerk, Den Haag Vandaag etc. maar ook in het verzorgen van video producties van evenementen.