• Verrijk je evenement of conferentie.

  Maak van je evenement of conferentie een spannend (online) media spektakel, met je bezoekers en gasten als ster en hoofdrolspeler.

  Verzorg interviews, quizes, online voting en discussies met gasten en bezoekers vanuit je eigen "/LIVE" studio en zendt alles uit naar schermen in de zaal en naar online bezoekers via internet.
  Meer weten over de /LIVE studio ?
 • 'Live Streaming' introductie-programma!

  Je wil jouw event of conferentie online zetten, maar je bent onzeker over de kosten en opbrengsten?

  Doe dan mee met ons introduktie programma! Je start eerst met een workshop waar je je doelstellingen formuleert en de mogelijkheden bekijkt die passen in jouw budget. Vervolgens richt je eigen /LIVE studio in voor op je event of conferentie, en draaien we het online programma. Na afloop evalueren we de kosten/baten, en inventariseren alle lessen voor de toekomst!
  Schrijf hier in !
 • Jouw conferentie wereldwijd! Live !

  Niet iedereen kan elk jaar naar jouw internationale conferentie komen. Geen tijd, geen geld, de crisis, of persoonlijke omstandigheden.

  Met een live stream vanaf jouw conferentie stel je die mensen nu toch in staat deel te nemen. Uiteraard via een beveiligde verbinding en tegen betaling.
 • Mijlpaal in NL Fashion streaming: kijkers uit meer dan 40 landen!

  Hoge kwaliteit live stream naar alle internet beeldschermen (pc, laptop, pad, smartphone en nu ook publiekscherm) zorgt ervoor dat de hele wereld front row zit !
  Meer weten?

Meer bezoekers

Uit ervaring weten we dat je het aantal bezoekers van je bijeenkomst, conferentie of evenement met streaming video met een factor 3 tot 4 kunt uitbreiden. Daar zal je manager of sponsor blij mee zijn !

90% van je doelgroep of publiek kan (deze keer !) niet fysiek naar je evenement komen. Die bereik je nu wel !

Voor het eerst ook kun je zonder veel extra moeite direct live een wereldwijd publiek bereiken, ideaal bijv. voor internationale zakelijke bijeenkomsten of congressen, internationale product introducties, sales en marketing meetings.

Meer weten ?

Verrijk beleving

Met het toevoegen van een live online versie van je event creeer je een extra beleving voor je bezoekers ook op de event locatie .

Camera- en foto-teams lopen rond en er zitten social media moderatoren in de zaal. Er is een heuse "online event studio" die het event live verslaat, met interviews en presentaties. Op grote video schermen zijn de live streams te zien.

Dit draagt enorm bij tot een rijkere beleving van je evenement. Zowel voor je online als je onsite bezoekers.

En daarmee onderscheidt je je in de markt.

Meer weten ?

Extra inkomsten

Voor conferenties, congressen, optredens, voor commerciele of voor liefdadigheids evenementen kun je nu extra omzet realiseren door onze pay-per-view opties.

Jij bepaalt zelf de prijs of donatie per stream of een abonnement op jouw event kanaal per maand of per jaar.

Wij registreren automatisch wie er hoe lang naar welke stream kijkt en verzorgen de financiele afwikkeling.

Na afloop ontvangt je je opbrengst samen met een uitgebreide en vertrouwelijke kijkers analyse.

Meer weten ?

Bekijk onze Video Streaming Pakketten voor jouw meeting, congres of event !

In drie stappen online !

Recente Streaming Produkties

 • winterSALON/2013 Live from OPTIONS

  Een serie van 3 live talks shows over Fashion, Design & Art live vanuit OPTIONS aan het Damrak in Amsterdam.

  Interviews, presentaties en performances in co-creatie met een deel van de 60 designers en kunstenaars die deelnemen aan winterSALON/2013 van 19 januari - 17 februari in Amsterdam.

  Amsterdam Fashion Week 2013

  Streaming productie van Amsterdam Fashion Week 2013 met meer dan 34 live catwalks verdeeld over 5 dagen.

  Hoge kwaliteit video stream op alle schermen zorgt voor kijkers uit meer dan 40 landen die rond de 20 minuten ! blijven kijken.

  March-ET Internationale Onderwijs Conferentie

  Een internationale onderwijs conferentie over het gebruik van social media in het onderwijs met deelnemers in Nederland en de VS.

  Met belangrijke bijdragen live vanaf de universiteit van Michigan en gestreamd naar een international publiek.

  Ballonenfeest Live uit Paradiso (2009-2012)

  De creativiteit druipt elk jaar weer af van het traditionele ballonnenfeest in Paradiso aan het eind van het jaar.

  Al vier jaar verzorgen wij het live verslag van dit legendarische feest waar Ruigoord bewoners elke keer opnieuw zorgen voor een wervelende show.

 • Napoleon Event Amsterdam Museum

  Met een fantastisch hybride event werd de crowdsurfing aktie voor het Napoleon schilderij in het Amsterdam Museum afgesloten door de scholieren van het Fons Vitea. Het hele event inclusief zang was live te volgen via de website van het Amsterdam Museum.

  Elle Style Awards 2012

  Een interactieve live streaming productie dit jaar in samenwerking met het Elle StreamTeam. Kijkers konden kiezen of ze de centre stage, zaal of backstage camera wilden bekijken via 3 simultane video streams.

  Evenementencontact 2012

  Online beurs studio met interviews, presentaties, kookles, en optredens tijdens dit vakevenement voor de event branche.

  Opening Tattoo Museum

  De opening van het Tattoo Museum werd door Tattoo shops tot in de stille oceaan op de voet gevolgd via de door de live stream van festijn.