Nieuwe online mogelijkheden voor jouw congres of conferentie !

Jouw volgende congres of conferentie in 3 stappen online

Verrijk de beleving van je conferentie!

Het fysieke ontmoetings aspekt van conferenties is onvervangbaar.

Op een conferentie kun je profiteren van de energie van een zaal vol gelijkgestemden, de mogelijkheid om lunch te hebben met je favoriete presentator of om spontaan te netwerken met andere bezoekers tijdens de borrel.

Verrijk dit aspekt tijdens de conferentie met allerlei online tools zoals een live twitter feed, congres apps of online voting.

"Capture" de content !

De inhoud van de presentaties is vaak een doorslaggevende reden voor het bezoek aan je conferentie. Veel energie is besteed aan het selecteren van sprekers en het voorbereiden van hun presentaties. Het kost dan relatief weinig moeite de presentaties op video vast te leggen zodat je de waardevolle content steeds weer opnieuw kunt gebruiken.

Rresentaties kunnen nu ook na de conferentie beschikbaar worden gemaakt voor iedereen uit je doelgroep die niet in staat was om fysiek te komen (vaak tot 80% van de doelgroep). Je verlengt hiermee de aandachts cycle van je conferentie, en je brengt de conferentie als het ware naar je doelgroep toe. Je verhoogt hiermee het rendement van al je inspanningen.Meer (online) bezoekers voor je congres!

Trek meer onsite en online bezoekers door het streamen van de presentaties van je congres of conferentie.

Vooral internationale conferenties staan momenteel onder druk. Het merendeel van je doelgroep (voor internationale conferentie zegt men dat dit tegenwoordig boven de 90% ligt) kan niet naar je conferentie komen. Vanwege de afstand, geld of tijdgebrek, de crisis, familie omstandigheden of drukte op het werk kunnen potentiele bezoekers (deze keer) niet fysiek aanwezig zijn op jouw congres of conferentie.
In deze tijd waarin reis en opleidings budgetten wereldwijd sterk onder druk staan, stelt een online versie van jouw conferentie een groot deel van je doelgroep wel in staat om de presentaties op jouw congres toch te volgen. Niet hetzelfde als een bezoek, maar wel een goed alternatief.

Met video streams direct vanaf je congres of conferentie kun je bovendien je marketing voor het eerst echt uitbreiden naar een wereldwijde doelgroep en je bezoekers aantallen een flinke boost geven.

Vooral voor internationale congressen of conferenties bedien je door toevoeging van live video streams een veel groter deel van je doelgroep. En je zorgt meteen voor een gedegen verslaglegging van alle presentaties of lezingen op je congres of conferentie. Dat maakt het mogelijk dat deelnemers op basis van video-on-demand of pay-per-view ook later alle presentaties (terug) kunnen kijken. Dit biedt een geweldige mogelijkeid je bezoekers aantallen drastisch te verhogen.

Profiteer van de mogelijkheden van live streaming en verhoog daarmee de ROI van alle tijd en geld die je in de voorbereiding van het congres of de conferentie hebt gestopt op een dramatische manier!

Ideaal voor:
- internationale congressen of conferenties
- wereld congressen van non-profit organisaties
- Engelstalige webinars en onderwijs bijeenkomsten
- conferenties in de zakelijke markt, overheid, gezondheidszorg of onderwijs
- bijeenkomsten voor organisaties met medewerkers op geografisch verspreide locaties
- vergaderingen van besloten gebruikers groepen
- internationale pers conferenties
- aandeelhouders vergaderingen
- internationale sales en marketing meetingsExtra inkomsten voor jouw conferentie

Met de video streams vanaf jouw congres of conferentie gaat er letterlijk een nieuwe wereld open van extra omzet mogelijkheden.

Verkoop online toegangs tickets aan iedereen die niet lijfelijk aanwezig kan zijn maar toch de inhoud van de presentaties tijdens het congres wil volgen. Of genereer extra inkomsten voor het goede doel of non-profit congressen door een bijdrage te vragen voor de live stream.Je hebt de toegang tot de live stream volledig in eigen hand met pay-per-view, abonnementen of op basis van toegangs codes.

Genereer extra inkomsten door:
  • online passe partouts voor je conferentie
  • verkoop na afloop on-demand videos van je presentaties
  • maak dag, event of jaarabonnementen voor online toegang
  • vraag vrijwillig bijdrages bijv. bij non-profit congressen
  • gebruik online video's voor fundraising