AV-bedrijven

De laatste technologie op het gebied van IP-video verwerkt in onze video streaming pakketten voor AV bedrijven.

Onderscheid je AV-bedrijf en je video diensten met streaming video!

Een toenemend aantal klanten vraagt om online video om hun event wereldwijd uit te zenden. Als AV-bedrijf zul je je aanbod daarop moeten aanpassen.

Dat kun je zelf doen, maar je kunt ook een partner zoeken op dit gebied: Ystreams.tv neemt het hele IP en online video gedeelte voor zijn rekening voor het live streamen vanaf evenement locaties.

Zo kunt jij je blijven concentreren op datgene waar je het beste in bent: de creatieve kant en het optimaal in beeld brengen van een evenement. Ystreams.tv zorgt voor de benodigde IP configuraties, streaming techniek en de live uitzending via internet naar al die verschillende video displays.

We hebben een compleet streaming pakket voor AV bedrijven dat loopt vanaf de camera/video mixer op de evenement locatie tot en met het beeldscherm waarop bezoekers van het event naar de live stream kijken. Het maakt daarbij niet uit of dat een groot video scherm is, een google TV, pc, laptop, iPad of tablet, iPhone of smartphone.

Jij kunt nu zonder stress live video streaming toevoegen aan de video dienstverlening van je bedrijf, en je klanten een live video stream aanbieden. Je video beelden gaan voortan vanaf elke evenement locatie live naar elk internet beeldscherm wereldwijd.


Kenmerken Streaming Video pakketten:

Video:
- Ondersteunt alle video formaten en streamt naar alle internet beeldschermen: van groot video beeldscherm, pc, laptops, tablets tot en met de verschillende soorten smartphones
- Data rates tussen 786 Kbps - 4,5 Mbps, afhankelijk van locatie en beschikbaar netwerk.
- Multibitrate streaming afgestemd op de gebruiker en het netwerk en apparatuur dat hij / zij gebruikt
- Camera inputs zijn composite, component en SDI
- Streaming apparatuur werkt standaard op basis van een enkelvoudige feed (na mixing)als input

Pakketten:
- Alle pakketten inclusief internet access, bandbreedte, streaming capaciteit
- Configuratie van kijkers website/video home web page van het event.
- Integratie en configuratie van social media streams
- Webpage hosting en url management naar keuze bij de klant of gehost door Ystreams.tv

Streaming via satelliet

Het merendeel van onze producties loopt via kabelverbindingen. Als een van de weinige bedrijven kan Ystreams.tv video echter streamen vanaf elke locatie, met behulp van 3G/UMTS verbindingen of waar nodig met satelliet. Voor live uitzendingen vanaf locaties zonder (goede) aardse internet verbindingen gebruiken we onze eigen satelliet uplink unit en maken een verbinding met internet via satelliet.

Hiermee kan ystreams.tv en dus jij ook, altijd en vanaf elke locatie een goede kwaliteit live stream verzorgen opzetten, bijvoorbeeld voor sport, cultureel of festival events op buiten locaties zonder goede internet kabel aansluiting.

Ook hier geldt ons motto dat AV-bedrijven zich moeten kunnen blijven concentreren op het zo goed mogelijk in beeld brengen van het event. Ons team zorgt voor de verbindingen, IP-zaken, het webdesign en het vertonen van de live video op al die verschillende typen internet beeldschermen.

We hebben een special Streaming-via-satelliet pakket voor AV bedrijven dat loopt vanaf de camera/video mixer op de evenement locatie tot en met het beeldscherm waarop bezoekers van het event naar de live stream kijken.