• Verrijk de beleving van je evenement.

  Maak van je evenement een spannend (online) media spectakel en maak je bezoeker ster en hoofdrolspeler.

  Richt een "/LIVE" event studio in, met interview, quizes, online voting en spelletjes en toon je programma in de zaal en thuis.
  Meer weten ?
 • Doe mee met ons 'Live Event Streaming' intro-programma!

  In 2013 jouw event online? Volg dan ons intro-programma. Je start met een workshop, dan krijg je onze /LIVE studio op jouw event, en ten slotte evalueren we de resultaten. Programma kosten Euro 499,- ex BTW. Schrijf nu in, aktie loopt tot 21 maart 2013.
  Schrijf hier in !
 • Bereik precies je doelgroep in de pers!

  DutchDesignChannel.nl in action tijdens winterSALON/2013 in Amsterdam, en met een co-creatie vanaf Dutch Design Week 2012 in Eindhoven i.s.m. Interior Design magazine in New York
 • Mijlpaal in NL Fashion streaming: kijkers uit meer dan 40 landen!

  Hoge kwaliteit live stream naar alle internet beeldschermen (pc, laptop, pad, smartphone en nu ook publiekscherm) zorgt ervoor dat de hele wereld front row zit !
  Meer weten?

Benut nieuwe kansen voor je Internationale Evenement

Jouw volgende evenement in 3 stappen online !

Bereik je wereldwijde doelgroep online!

Als organisator van een internationale evenementen ben je steeds op zoek naar manier om bezoekers te trekken vanuit de hele wereld. In deze tijd van crisis en bezuinigingen is dat niet makkelijk. Gelukkig komen er steeds meer online tools hiervoor zoals het live en on demand streamen van je evenement. Met live streaming kun je je evenement voor het eerst direct naar een wereldwijde doelgroep verkopen en je bezoekers aantallen een flinke boost geven.

Je gebruikt al tweets, foto's, facebook of blog posts van je event bezoekers om jouw live event te promoten, door toevoeging van live video streaming creeer je een extra kanaal voor je event waarbij de fysieke beperkingen voor bezoekers worden opgegeheven. Met live streaming kun je ook potentiele bezoekers bereiken die om wat voor reden dan ook (te druk, te duur, te ver, persoonlijke omstandigheden) niet aan wezig kunnen zijn op je echte event, en daarmee additionale omzet realiseren en de ROI van je event verhogen.

Het live video streamen vanaf een evenement locatie direct naar je event website was daarbij nog nooit zo makkelijk. Bekijk onze streaming pakketten voor meer informatie.

Live streaming is ideaal voor internationale evenementen zoals:
- beurzen en product introducties
- internationale zakelijke evenementen
- wereldwijde promotie evenementen
- crowd sourcing events
- fundraising of liefdadigheids events
- internationaal gesponsorde sport, culturele events, theater / muziek voorstellingen
- speciale gebeurtenissen en feesten


Met een Ystreams.tv streaming pakket vergroot je het bereik van je evenement door deelnemers die vanwege de afstand, geld of tijdgebrek niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Een streaming pakket is daarbij ook een erg een kost effectieve manier om dit te doen.

Meer internationale exposure voor jouw bedrijf of sponsors

Zeker voor zakelijke evenementen en voor de sponsors van culturele of sport evenementen geldt dat de internationale exposure van je bedrijf of sponsor de cruciale factor is. De combinatie van live streams en social media geeft uitstekende mogelijkheden om door jouw evenement de exposure voor je bedrijf of je sponsor exponentieel te laten groeien.

Traditionele media die verslag doen van het evenement hebben vaak hun eigen agenda en adverteerders, bij een eigen live stream heb je de internationale exposure van merken of logo's echter geheel in eigen hand, en steeds meer bedrijven benutten deze mogelijkheid.

Een goed voorbeeld hier is mode branche waar momenteel elke catwalk zijn eigen live stream heeft om het merk internationaal in de schijnwerper te zetten. Wij hebben een aantal producties gedaan in deze sector. Klik hier voor meer achtergrond .

Live streaming van het evenement verhoogt de internationale exposure van jouw evenement en daarmee die van jouw bedrijf en sponsor op een dramatische manier en verhoogt daarmee de ROI van alle tijd en geld van jou en je sponsor die in de voorbereiding van het evenement zijn gestopt op een dramatische manier!


Maak je evenement onvergetelijk

De aanwezigheid van een video crew op je event en het feit dat deze een live uitzending verzorgt brengt een enorme stoot energie op je event. Maak een online media spektakel van je evenement en betrek gasten en bezoekers bij de live uitzending, zowel onsite als online.

Organiseer een wedstrijd show en vraag de kijkers om te online te stemmen op het beste of meest onderhoudende optreden. Houdt een prijsvraag en vraag kijkers om te reageren via de live twitter streaam. Maak foto's van de bezoekers op je evenement en laat ze die via hun social media netwerken verspreiden. Er zijn tal van manieren om bezoekers bij jdit spectakel te betrekken en hiermee een onvergetelijke ervaring te creeren.

Last but not least door het live streamen wordt je evenement en passant vastgelegd op video. Hierdoor kun je het later steeds weer opnieuw gebruiken in je marketing campagnes. Zeker bij regelmatig terugkerende evenementen genereer je hierme extra bezoekers voor de volgende keer.