Onze Streaming Diensten

Introductie Streaming pakketten

Waarom streaming pakketten?

  • Het streamen van live events is een delicaat samenspel tussen AV-techniek, IP verbindingen, web design en digitale marketing.
  • Verschillende typen evenementen vragen daarbij om verschillende oplossingen.
  • Wij hebben onze dienstverlening daarom met behulp van een aantal pakketten aangepast aan de doelstellingen van event organisaties
  • Alle pakketten zijn zo ingericht dat jij je kunt richten op je evenement of conferentie en dat Ystreams.tv zorg draagt voor het complete traject vanaf de evenement locatie tot en met het beeldscherm waarop de live stream te zien is.
  • We nemen ook de communicatie kanalen met je bezoekers voor onze rekening, de zg. interactieve streams die tesamen met je live video stream je event verrijken en online vorm geven.

Verschillende typen interactieve streams
Live video streams staan centraal in deze pakketten, maar Ystreams.tv verzorgt ook een aantal andere interactieve streams (o.a. foto, twitter, facebook streams) tussen jou en de bezoekers aan je event, en maken het daarmee echt interactief. Onze interactieve streams zijn daarbij gericht op alle bezoekers van je evenement. Iedereen is immers altijd en overal online, op het werk achter hun pc, thuis op de tablet, en op de eventlocatie met hun iPhones, android mobieltjes of andere smartphones.

Hybride event producties
De ontwikkeling van zg. hybride events waarbij parallel aan het 'real life' event ook een speciale online versie van het event wordt gemaakt voor dat deel van de doelgroep dat niet lijfelijk aanwezig kan zijn staat pas aan het begin van zijn ontwikkeling. Hybride events bieden veel mogelijkheden voor bedrijven en organisaties die hierbij snel van start willen gaan. Voor deze bedrijven bieden wij ook onze ervaring op het gebied van dit soort events aan, ter ondersteuning van en in nauwe samenwerking met de marketing afdeling bij de klant. Omdat deze vaak al de handen vol heeft aan het "echte" event neemt Ystreams.TV hierbij vaak de complete productie voor het online deel van het event voor zijn rekening.